Grymt spel för den sportintresserade

Oavsett intresse så finns det spel som kan intressera. Det finns ett grymt spel för den sportintresserade som vi tänkte försöka förklara lite mer om i denna artikel. ManagerZone är ett spel som funnits online sedan 2001 och räknas som ett av de största i världen. Har du ett intresse för fotboll så kanske detta är spelet för dig.

Vad går det ut på?

Om du är personen som sitter och har synpunkter på hur ett fotbollslag bör skötas då har du chansen att kunna göra detta genom ManagerZone. Du blir tilldelat en klubb, ett lag ja en hel organisation där du som manager tar hand om allt. Från till träningar och värvning av spelare. Men också klubbens ekonomi och hur det hela sköts. Du bygger din arena med fotbollsplan, butiker och annat som kan behövas för en schysst arena. Allt som du gör för din klubb och ditt lag kan ha betydelse i framtiden.

Ha koll på andra managers

Det gäller att ha koll på dina konkurrenter så det finns federationer att gå med i. Kolla upp nyheter och hur andra arbetar med sina klubblag. Det är viktigt att man lär känna de som finns med i spelet. Du väljer själv hur mycket tid som du vill lägga på spelet. Det är du tillsammans med en massa andra som skapar spelet. Du spelar lika enkelt i din dator, surfplatta eller mobil så du kan alltid hålla koll på hur det går för ditt lag. Kanske är det så att fotbollsmanager är din nästa sysselsättning, i alla fall hos ManagerZone.